Switch to your country?

Butikken er åben for bookninger, så vi kan stadig hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke. Vores team er også klar via telefon, e-mail, chat ... fordi kærlighed tæller til enhver tid! Du kan finde flere detaljer HER.

Forlovelsesringe i guld

Forlovelsesringe i guld

Når du tænker på guld, tænker du måske ofte på slotte og paladser, ren luksus og skønne smykker.
Forlovelsesringe fremstillet i guld fra acredo gør sådanne tanker til virkelighed, fordi en forlovelsesring i guld er fremstillet til at vare hele livet - til at drysse glimmer over dig, ikke kun til forlovelsen, men hver dag.
Mange mennesker opfatter guld som noget af det mest værdifulde og som et mindeværdigt symbol på kærlighed

Stor værdi, også følelsesmæssigt: Forlovelsesringe i guld

Kan du næsten ikke være i dig selv af lykke over din forlovelse, og vil du allerhelst have hele verden til at se din begejstring, så vælg det magiske 18 kt guld til jeres ringe.

Forsegl jeres fælles fremtid med forlovelsesringe i 18 kt guld. acredo er din specialist i forlovelsesringe og tilbyder en bred vifte af frierringe med forskelligt indhold af finguld og matchende diamanter.

Personlige forlovelsesringe i 18 kt guld

Spring ud i en verden af forlovelsesringe i guld fra acredo og find jeres personlige favoritter.
Hvad enten I vælger en ring fra vores kollektion eller selv designer en ring, er forlovelsesringe i guld altid et smukt symbol - først som en forlovelsesring og senere som et supplement til vielsesringen.
En forlovelsesring designet til dig og fremstillet i guld understreger personligheden bedre end nogen anden ring.
I kombinationen af dit personlige design og vores brede sortiment af forskellige metaller, diamanter og ringstørrelser vil ringen minde dig om dybe følelser og stjernestunder. I vores butik kan du prøve dig frem i størrelser på forlovelsesringen i guld og dernæst vælge den rigtige diamant.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.