Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe i platin

Forlovelsesringe i platin

Fortæl hende, at hun er det bedste, der er sket i dit liv - din drømmekvinde. Udtryk din kærlighed med en forlovelsesring i platin med diamanter, som er helt speciel. Platin er nemlig Jordens mest sjældne metal, og diamanten er den mest sjældne sten. Intet materiale er renere end platin, og forlovelseringe i dette smukke, skinnende metal vil følge jer for evigt.

Forlovelseringe i platin markerer begyndelsen på jeres liv sammen.

Jeres forlovelseringe i platin er på flere måder for værdifulde at gemme væk efter brylluppet. Bær dem videre som et kært minde fra en særlig tid, og kombiner de fine platinringe med et hvilket som helst andet smykke. Selvom en ring i platin skal vedligeholdes med jævne mellemrum, er det på alle måder en meget holdbar ring.

Den dyrebare platinring holder for altid - som jeres kærlighed. En ring af platin har lidt mere tyngde, som giver en tryg og komfortabel følelse og vedvarende minder jer om jeres første tids forelskelse. Brug de skinnende hvide og naturligt æstetiske forlovelsesringe i platin - også efter brylluppet.

Unik på forskellige måder

I acredos online designmodul gør du din smukke platinring endnu mere speciel. Ved selv at designe en forlovelsesring i platin tilfører du ringen et personligt præg foruden det unikke metal og en vidunderlig diamant.
Vælg f.eks metal, ringskinne og fatning. Du kan også bestemme størrelsen på stenen og kvaliteten: Stor, mellem eller lille, fin hvid eller lupren.
Vores personale guider dig meget gerne i de mange designmuligheder og stenkvaliteter. Målet er naturligvis, at forlovelsesringene skal bruges og skattes højt også efter brylluppet.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.