Platin forlovelsesringe | acredo

Platin Forlovelsesringe

En forlovelsesring i platin er en kærlighedserklæring. Platin er ren følelse.

Vælg din yndlingsmodel og sammensæt din personlige forlovelsesring i platin. Eksklusiv og uimodståelig.

En forlovelsesring i platin har stil og en unik overtalelsesevne. Platin og fremragende diamanter - en forlovelsesring med ideelle forudsætninger for et "Ja, jeg vil".

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Platin forlovelsesringe

Hun er unik, hun er den bedste beslutning i dit liv, og for dig er hun stjernen: din drømmekvinde. Forlovelsesringe af platin kan bedst vise denne kærlighed. For forlovelsesringe i platin er unikke i dobbelt forstand: kombinationen af platin, det sjældneste materiale på jorden, og diamanten, den sjældneste ædelsten, kan ikke overgås. Forlovelsesringe af platin er renere end noget andet materiale og skinner som den klareste stjerne på himlen - for evigt.

Forlovelsesringe af platin: på vej mod en fælles fremtid

Forlovelsesringe i platin er alt for dyrebare til at blive lagt væk efter brylluppet. Der er endnu flere grunde til fortsat at bære forlovelsesringe i platin: Platin kan kombineres med alle typer smykker og tøj og er modstandsdygtigt. Selv hvis platinforlovelsesringe skal renoveres efter nogen tid, bliver materialet kun forskudt i processen. Det dyrebare platin forbliver hundrede procent intakt - ligesom jeres kærlighed. Den behagelige vægt af jeres platinforlovelsesringe vil altid minde jer om hinanden og om jeres forlovelse. Blank hvid, naturlig og æstetisk: Platinforlovelsesringe klæder sig - også efter brylluppet.

Gør dobbelt unik til tredobbelt unik

acredo vielsesringskonfiguratoren gør dine dyrebare platinforlovelsesringe endnu mere unikke. Ved selv at designe dine frierringe giver du dem et personligt præg og gør dem dermed unikke, ikke kun på grund af platin og diamanten. For at bestemme udseendet på dine platinforlovelsesringe vælger du selv f.eks. legering, ringskinne og indfatning. Du kan også selv bestemme stenens størrelse og kvalitet: Stor, lille, fin hvid eller fejlfri. Vores rådgivere viser dig gerne forskellige designmuligheder samt diamanter og skræddersyer ringen til dine behov. På denne måde vil dine platinforlovelsesringe ikke kun være dine trofaste ledsagere indtil dit bryllup, men også i den gyldne tid derefter.