Forlovelsesringe i rosé guld | acredo

Roséguld Forlovelsesringe

Rosé guld giver forlovelsesringe et delikat og elegant udseende. Forlovelsesringe i rosé guld er ren romantik.

Rosé er kvindernes farve. Brug romantikken til dit frieri, og forlovelsen vil lykkes.

En forlovelsesring i roséguld kan senere kombineres med vielsesringe i samme farve eller med vielsesringe i hvidguld eller platin.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Rosé guld forlovelsesringe

Forlovelsesringe i rosé guld er virkelig hudflatterende. Deres varme og alligevel sarte nuance gør dem velegnede til alle hudtyper. Og det er vigtigt. For forlovelsesringen er et ægte "it-stykke", som sammen med vielsesringen vil blive båret hele livet.

Forlovelsesring i rosé guld

Men inden den bæres kommer det vigtigste spørgsmål af alle: "Vil du gifte dig med mig?" For mange kvinder er dette øjeblik svært at overgå i betydning. Med en forlovelsesring i roséguld er frieriet sikker på at lykkes, for en forlovelsesring i roséguld er ren romantik.

#### Diskret eller funklende

Hos acredo finder du diskrete forlovelsesringe i roséguld med mindre brillantslebne diamanter eller med baguette- og prinsessediamanter. På grund af deres slibning viser disse en mere behersket gnist. Antallet af slebne facetter i brillantslebne diamanter skaber en enestående wow-effekt. I kombination med et ringskinne i roséguld fremhæves alle diamanterne perfekt af farvekontrasten.

For de absolut romantikere tilbyder vi et udvalg af forlovelsesringe i roséguld med hjerteslebne diamanter eller hjertedetaljer, der er indarbejdet i ringskinnen. Bliv inspireret og oplev romantikken med forlovelsesringe i roséguld.