Forlovelsesringe i hvidguld | acredo

Forlovelsesringe Hvidguld

Lavet med kærlighed til kærlighed: forlovelsesringe i hvidguld fra acredo.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af forlovelsesringe i hvidguld. Vælg din yndlingsmodel, bestem stenstørrelse og kvalitet eller tilføj individuelle detaljer.

Forlovelsesringe i hvidguld er tidløst elegante - simpelthen smukke. Åbn æsken og der er "ja".

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Hvidguld forlovelsesringe

Din forlovelse, dit bryllup eller dit ægteskab: alt sammen er særlige begivenheder, der er skabt af det vidunderlige samspil og den harmoni, som to mennesker, der elsker hinanden, skaber. Forlovelsesringe af hvidguld afspejler denne sammensmeltning af elskende. Guld i sin naturligt bløde tilstand kan ikke anvendes til smykkefremstilling og har derfor brug for en stærk partner ved sin side. Sammen med guld og de lette ædelmetaller palladium og sølv resulterer rent guld i det elegante hvidguld. Forlovelsesringe af hvidguld er derfor et ægte symbol på jeres ægteskabsbånd fra starten af.

Forlovelsesringe i hvidguld: tredobbelt udstråling

Hvert frieri og hvert bryllup besegler unikke stadier i livet. Rhodium laget af høj kvalitet på dine forlovelsesringe i hvidguld sikrer også en strålende hvid finish og giver dit frieri det sidste, perfekte touch. Så ikke kun drømmeparret og diamanten skinner, men også ringen på en særlig måde. Desuden kan hvidguldsforlovelsesringe kombineres optimalt med andre smykker, især ure og din fremtidige vielsesring. Da der i dag ikke anvendes nikkel ved fremstillingen af hvidguld, er forlovelsesringe i hvidguld skøn for hud og sjæl. Desuden giver det tidløse hvidguld visuelt set plads til diamanter og deres udstråling. Lad dig fascinere af den særlige blanding af guld og lette ædelmetaller!

Din personlige stil ønskes

Med acredo Designer kan du ikke kun se forskellige hvidguldsforlovelsesringe online og hjemmefra, men også designe dem individuelt. Konfigurer din forlovelsesring efter din personlige stil og bestemmer de enkelte elementer i din forlovelsesring i hvidguld. Lille eller stor diamant, indfatning i greb eller bezel: Vi laver din forlovelsesring i hvidguld efter dine idéer. Lad dine idéer smelte sammen med din partners idéer, og du er altid velkommen til at stille dine spørgsmål til vores personale på et af vores steder. Sådan er ikke kun jeres forlovelse, men også hvordan jeres forlovelsesringe i hvidguld er resultatet af jeres harmoniske forhold.